Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal_United GAIS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
af Söderberg bereikt de bal nog maar net als eerste. af Söderberg geeft een hoge lob. Österberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratz is nu in balbezit. Kratz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Johnsson trapt de bal weg van het doel. Franksson speelt de bal door. Kratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amneklev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modin is nu in balbezit. Modin geeft een hoge lob. Kratz heeft problemen om de bal te vangen. Kratz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal_United 59%, GAIS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal_United - GAIS 0:0

50e minuut.
Gamlin verovert de bal door een tackle van achteren. Gamlin speelt de bal door. Amneklev is nu in balbezit. Hörstadius verovert de bal door een tackle van achteren. Hörstadius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Franksson kopt de bal weg. Rund heeft problemen om de bal te vangen. Hörstadius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Zäll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Franksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamlin verovert de bal door een tackle van achteren. Gamlin passt de bal in één keer door. Kratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. af Söderberg springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Modin zal de hoekschop nemen. Rafaelsson heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Modin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wigg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Holmqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmqvist passt de bal met de wreef. Hörstadius rent richting de bal. Rafaelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafaelsson speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal_United - GAIS 1:0

90e minuut.
Gamlin rent richting de bal. Kratz rent richting de bal. Franksson is nu in balbezit. Kratz is nu in balbezit. Kratz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal_United - GAIS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal_United 49%, GAIS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal_United - GAIS 1:1