Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
högsäter ljkgjg
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Wolgers verovert de bal door een tackle van achteren. Hugdahl is nu in balbezit. Wolgers verovert de bal door een tackle van achteren. Wolgers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
högsäter - ljkgjg 0:1

17e minuut.
Wälitalo met een snelle inworp. Sebastiansson is nu in balbezit. Sebastiansson schiet op doel. Ralfsson is nu in balbezit. Ralfsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Östensson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silverfrost rent richting de bal. Silverfrost geeft een lange en hoge pass. Låås bereikt de bal nog maar net als eerste. Låås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: högsäter 52%, ljkgjg 48%.
högsäter - ljkgjg 0:1

61e minuut.
Östberg probeert de bal aan de voet te houden. Sebastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson passt de bal met de wreef. Tulling bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hugdahl geeft een hoge lob. Wolgers rent richting de bal. Hugdahl begaat een overtreding. Hugdahl krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Goop geeft de bal voor. Eliassson kopt de bal weg. Inworp. Wälitalo met een snelle inworp. Sebastiansson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Östensson verovert de bal door een tackle van achteren. Östensson speelt de bal door. Strömgren rent richting de bal. Strömgren haalt uit met een fantastische trap. Hindsberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
högsäter - ljkgjg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: högsäter 39%, ljkgjg 61%.
högsäter - ljkgjg 0:2