Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bele AIK Båstad FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Billström met een snelle inworp. Magnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnell speelt de bal door. Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pihl geeft de bal voor. Bermgård kopt de bal weg. Wilhelmsson heeft problemen om de bal te vangen. Wilhelmsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rydström de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wargh neemt de hoekschop. Persbrink maakt een snoekduik en kopt de bal. Wästerhamn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bermgård geeft een hoge lob. Pihl bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrink onderschept slim de pass. Persbrink draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stolpe de bal onder controle te krijgen. Wästerhamn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bele AIK - Båstad FC 1:0

20e minuut.
Backe kopt de bal weg. Daar is Enekvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linde krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felixson met een snelle inworp. Linde met een sublieme pass. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Backe met de inworp. Bermgård met een sublieme pass. Pihl bereikt de bal nog maar net als eerste. Linde verovert de bal door een tackle van achteren. Linde geeft een hoge lob. Wästerhamn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bele AIK 32%, Båstad FC 68%.
Bele AIK - Båstad FC 1:0

56e minuut.
Hallberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magnell met een snelle inworp. Gervén is nu in balbezit. Gervén geeft een lange en hoge pass. Gamlin bokst de bal weg.

85e minuut.
Rogefeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt geeft een hoge lob. Felixson rent richting de bal. Schelin onderschept slim de pass. Schelin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bele AIK 51%, Båstad FC 49%.
Bele AIK - Båstad FC 1:0