Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC rotebro almir
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Riis is nu in balbezit. Riis probeert naar een medespeler te passen. Wigforss is nu in balbezit. Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Grahn rent richting de bal. Grahn geeft een hoge lob. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltesson is nu in balbezit. Maltesson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rotebro - almir 0:1

31e minuut.
Kågestad is nu in balbezit. Marksson onderschept slim de pass. Met opzet legt Hjulinder zijn tegenspeler op de grond. Hjulinder krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kågestad verovert de bal door een tackle van achteren. Hjulinder is nu in balbezit. Hjulinder geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Åhblad de bal. Åhblad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pålsson trapt de bal weg van het doel. Åhblad rent richting de bal. Stiernquist is nu in balbezit. Maltesson is nu in balbezit. Maltesson schiet op doel. Jersild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rotebro 55%, almir 45%.
FC rotebro - almir 0:1

61e minuut.
Stiernquist verovert de bal door een tackle van achteren. Hjulinder onderschept slim de pass. Hjulinder speelt de bal door. Åhblad rent richting de bal. Åhblad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palmin met de inworp. Marksson heeft problemen om de bal te vangen. Marksson geeft een hoge lob. Segerström geeft een lange en hoge pass. Pålsson bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jersild met een harde bal richting middenveld. Kågestad kopt de bal weg. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC rotebro - almir 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rotebro 55%, almir 45%.
FC rotebro - almir 0:2