Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ibracdde10 FC rotebro
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Lundström rent richting de bal. Lundström passt de bal met de wreef. Jildenkrans is nu in balbezit. Gardell verovert de bal door een tackle van achteren. Gardell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ibracdde10 - FC rotebro 0:1

24e minuut.
Sjölander met een sublieme pass. Wernersson is nu in balbezit. Wigforss rent richting de bal. Wernersson onderschept slim de pass. Wernersson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ibracdde10 - FC rotebro 1:1

45e minuut.
Palmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Torkelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Torkelsson speelt de bal door. Wernersson rent richting de bal. Wernersson draait met de bal, schiet en ... Jersild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ibracdde10 32%, FC rotebro 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ibracdde10 - FC rotebro 1:1

70e minuut.
Daar is Palmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snygg is nu in balbezit. Wernersson is nu in balbezit. Wernersson draait met de bal, schiet en ... Jersild probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wernersson is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wernersson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jersild verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wernersson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ibracdde10 - FC rotebro 2:1

78e minuut.
Sjölander probeert de bal met de borst te controleren. Marksson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sjölander. Sjölander krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Segerström geeft een hoge lob. Stiernquist kopt de bal weg. Sjölander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardell is nu in balbezit. Gardell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Svanstedt trapt de bal weg. Reinfeldt is nu in balbezit. Reinfeldt speelt de bal door. Wernersson rent richting de bal. Wernersson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gerdtman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marksson met een snelle inworp. Lundström rent richting de bal. Lundström geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ibracdde10 44%, FC rotebro 56%.
ibracdde10 - FC rotebro 2:1