Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Båstad FC ibracdde10
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Enekvist is nu in balbezit. Sjölander is nu in balbezit. Sjölander met een sublieme pass. Wernersson rent richting de bal. Wernersson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Enekvist onderschept slim de pass. Enekvist met een sublieme pass. Hasselkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt rent richting de bal. Rogefeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Wetterstrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sjölander is nu in balbezit. Rogefeldt onderschept slim de pass. Rogefeldt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hasselkvist rent richting de bal. Hasselkvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Båstad FC - ibracdde10 1:0

24e minuut.
Torkelsson speelt de bal door. Daar is Wernersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wernersson passt de bal in één keer door. Hasselkvist rent richting de bal. Hasselkvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Svanstedt niet meer kan verder spelen. Elm komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Hasselkvist onderschept slim de pass. Rogefeldt is nu in balbezit. Hasselkvist is nu in balbezit. Hasselkvist haalt uit met een fantastische trap. Elm probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gervén bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervén geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gerdtman de bal onder controle te krijgen. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt haalt uit met een fantastische trap. Elm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Torkelsson probeert naar een medespeler te passen. Reinfeldt is nu in balbezit. Reinfeldt passt de bal in één keer door. Snygg rent richting de bal. Snygg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Båstad FC 27%, ibracdde10 73%.
Båstad FC - ibracdde10 1:0

49e minuut.
Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogefeldt onderschept slim de pass. Rogefeldt passt de bal met de wreef. Hasselkvist rent richting de bal. Hasselkvist draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Båstad FC 30%, ibracdde10 70%.
Båstad FC - ibracdde10 1:0