Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas20 IFK Videdal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Carlsmeden passt de bal zonder na te denken. Mustalainen speelt de bal door. Eksell heeft problemen om de bal te vangen. Sjöhage is nu in balbezit. Sjöhage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Liljefors probeert naar een medespeler te passen. Eksell bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarström rent richting de bal. Carlsmeden verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsmeden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Brundin met een harde bal richting middenveld. Wallerstedt kopt de bal weg. Löwengrip probeert de bal aan de voet te houden. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Urbansson is nu in balbezit. Wallerstedt onderschept slim de pass. Wallerstedt met een sublieme pass. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sjöhage probeert de bal aan de voet te houden. Klarström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage rent richting de bal. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wallerstedt probeert naar een medespeler te passen. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden probeert naar een medespeler te passen. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 44%, IFK Videdal 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukas20 - IFK Videdal 0:0

60e minuut.
Ragnarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Friberg komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Carlsmeden de bal onder controle te krijgen. Klarström is nu in balbezit. Klarström geeft de bal voor. Münster is nu in balbezit. Münster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rehn rent richting de bal. Rehn passt de bal in één keer door. Flinta rent richting de bal. Münster onderschept slim de pass. Münster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hysén geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sandklef met de inworp. Rehn is nu in balbezit. Rehn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Urbansson verovert de bal door een tackle van achteren. Urbansson met een sublieme pass. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage draait met de bal, schiet en ... Carlsmeden probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 48%, IFK Videdal 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukas20 - IFK Videdal 0:0