Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hovmantorp FC töff
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
14.1 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Rickardsson rent richting de bal. Boëthius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rickardsson. Rickardsson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pärsson passt de bal met de wreef. Daar is Hubertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boëthius bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gudmunsson geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pärsson zal de hoekschop nemen. Daar is Billysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billysson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pärsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Milton de bal onder controle te krijgen. Rickardsson is nu in balbezit. Hubertsson onderschept slim de pass. Hubertsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Philipsson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Qvarnström heeft problemen om de bal te vangen. Boëthius rent richting de bal. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Höjer trapt de bal weg. Pärsson is nu in balbezit. Pärsson speelt de bal door. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gudmunsson geeft een lange en hoge pass. Qvarnström kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Billysson de bal onder controle te krijgen. Nordström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 50%, töff 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hovmantorp FC - töff 0:0

53e minuut.
Pärsson met een sublieme pass. Boëthius is nu in balbezit. Boëthius speelt de bal door. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. Philipsson bokst de bal weg.

62e minuut.
Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. Åkesson heeft problemen om de bal te vangen. Boëthius rent richting de bal. Boëthius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Forsell geeft de bal voor. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gudmunsson de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - töff 0:1

70e minuut.
Boëthius kopt de bal weg. Åkesson is nu in balbezit. Åkesson geeft de bal voor. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Boëthius bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Platen probeert naar een medespeler te passen. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pärsson geeft een hoge lob. Billysson speelt de bal door. Klungelig pakt Milton de bal. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 55%, töff 45%.
Hovmantorp FC - töff 0:1