Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrianska ahmed samed
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Rund is nu in balbezit. Rund geeft een lange en hoge pass. Sandberg heeft problemen om de bal te vangen. Cronborg rent richting de bal. Cronborg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cronborg is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Joelsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caspersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspersson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tallheden is nu in balbezit. Tallheden probeert naar een medespeler te passen. Edström is nu in balbezit. Edström schiet op doel. Marklund probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kindvall is nu in balbezit. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kindvall. Kindvall krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Joelsson kopt de bal weg. Englund heeft problemen om de bal te vangen. Cronborg rent richting de bal. Cronborg schiet op doel. Olovsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrianska - ahmed samed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 67%, ahmed samed 33%.
Syrianska - ahmed samed 0:1

53e minuut.
Daar is Englund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindvall is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Englund. Englund krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenstierna is nu in balbezit. Cronborg verovert de bal door een tackle van achteren. Englund is nu in balbezit. Englund draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Syrianska - ahmed samed 0:2

81e minuut.
Englund kopt de bal weg. Cronborg rent richting de bal. Kindvall is nu in balbezit. Cronborg onderschept slim de pass. Cronborg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrianska - ahmed samed 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 56%, ahmed samed 44%.
Syrianska - ahmed samed 0:3