Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malmö Fotboll Förening IFK Videdal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Jernkrok de bal. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn passt de bal zonder na te denken. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster schiet op doel. Hjort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Karlfjärd verovert de bal door een tackle van achteren. Karlfjärd met een sublieme pass. Löwengrip is nu in balbezit. Kempe verovert de bal door een tackle van achteren. Kempe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Urbansson onderschept slim de pass. Karlfjärd onderschept slim de pass. Karlfjärd passt de bal met de wreef. Kempe rent richting de bal. Kempe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rehn verovert de bal door een tackle van achteren. Borén bereikt de bal nog maar net als eerste. Borén passt de bal met de wreef. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö Fotboll Förening - IFK Videdal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malmö Fotboll Förening 32%, IFK Videdal 68%.
Malmö Fotboll Förening - IFK Videdal 1:0

52e minuut.
Jernkrok rent richting de bal. Jernkrok passt de bal in één keer door. Löwengrip rent richting de bal. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe haalt uit met een fantastische trap. Brundin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Urbansson geeft de bal voor. Wilmersson rent richting de bal. Sandklef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandklef krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Borén raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ossiansson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brundin met een sublieme pass. Rehn rent richting de bal. Rehn passt de bal met de wreef. Münster rent richting de bal. Münster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Urbansson rent richting de bal. Ossiansson onderschept slim de pass. Ossiansson passt de bal zonder na te denken. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malmö Fotboll Förening - IFK Videdal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malmö Fotboll Förening 39%, IFK Videdal 61%.
Malmö Fotboll Förening - IFK Videdal 2:0