Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Videdal Baltyk Gdynia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Rocklund passt de bal met de wreef. Pränting is nu in balbezit. Pränting met een sublieme pass. Andreasson is nu in balbezit. Andreasson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurtoft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Baltyk Gdynia 0:1

4e minuut.
Rehn rent richting de bal. Pallo speelt de bal door. Dahlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlin geeft de bal voor. Münster krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Andreasson is nu in balbezit. Urbansson onderschept slim de pass. Urbansson passt de bal in één keer door. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Urbansson is nu in balbezit. Andreasson verovert de bal door een tackle van achteren. Andreasson passt de bal met de wreef. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Baltyk Gdynia 0:2

22e minuut.
Urbansson is nu in balbezit. Andreasson onderschept slim de pass. Andreasson passt de bal zonder na te denken. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurtoft draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Orlow onderschept slim de pass. Orlow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pallo de bal. Andreasson rent richting de bal. Andreasson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Orlow geeft de bal voor. Eksell kopt de bal weg. Daar is Klarström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjurtoft rent richting de bal. Bjurtoft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Baltyk Gdynia 0:3

38e minuut.
Pallo rent richting de bal. Pallo probeert naar een medespeler te passen. Bjurtoft is nu in balbezit. Bjurtoft haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sandklef speelt de bal door. Lagerfalk is nu in balbezit. Münster schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Münster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Videdal 54%, Baltyk Gdynia 46%.
IFK Videdal - Baltyk Gdynia 0:3

53e minuut.
Neosson is nu in balbezit. Sandklef onderschept slim de pass. Sandklef probeert naar een medespeler te passen. Münster rent richting de bal. Münster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Baltyk Gdynia 1:3

62e minuut.
Neosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neosson geeft een hoge lob. Sandklef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Münster rent richting de bal. Münster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Löwengrip rent richting de bal. Löwengrip geeft de bal voor. Levinder kopt de bal weg. Andreasson rent richting de bal. Andreasson geeft de bal voor. Brundin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Videdal 41%, Baltyk Gdynia 59%.
IFK Videdal - Baltyk Gdynia 1:3