Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmed samed töff
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Pärsson verovert de bal door een tackle van achteren. Pärsson probeert naar een medespeler te passen. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Robinsson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Forsell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund met een sublieme pass. Caspersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspersson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sandström trapt de bal weg van het doel. Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Billysson kopt de bal weg. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - töff 0:1

41e minuut.
Englund geeft de bal voor. Kratz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cronborg rent richting de bal. Cronborg draait met de bal, schiet en ... Höjer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ahmed samed - töff 1:1

42e minuut.
Dinkelspiel speelt de bal door. Rund rent richting de bal. Boëthius maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Boëthius moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Boëthius schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed samed 63%, töff 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmed samed - töff 1:1

60e minuut.
Lindberg speelt de bal door. Runarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Runarsson speelt de bal door. Caspersson is nu in balbezit. Caspersson geeft een lange en hoge pass. Höjer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Rund de bal. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärsson met een sublieme pass. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Larholm geeft een lange en hoge pass. Theutenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg verovert de bal door een tackle van achteren. Cronborg draait met de bal, schiet en ... Höjer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - töff 2:1

78e minuut.
Kratz passt de bal in één keer door. Billysson geeft de bal voor. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ... Sandström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ahmed samed - töff 2:2

83e minuut.
Klungelig pakt Englund de bal. Lindberg rent richting de bal. Lindberg passt de bal met de wreef. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Larholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huberthus is nu in balbezit. Dinkelspiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkelspiel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed samed 57%, töff 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmed samed - töff 2:2