Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hovmantorp FC Syrianska
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Edström verovert de bal door een tackle van achteren. Bastard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudmunsson is nu in balbezit. Bastard onderschept slim de pass. Bastard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tallheden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edström is nu in balbezit. Edström probeert naar een medespeler te passen. Bastard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastard schiet op doel. Philipsson bokst de bal weg. Höij heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - Syrianska 0:1

34e minuut.
Lindgren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Storck komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Edström rent richting de bal. Höij rent richting de bal. Höij geeft een hoge lob. Nordström kan de bal niet met de borst controleren. Nordström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hovmantorp FC - Syrianska 1:1

41e minuut.
Qvarnström raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gjuse komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gjuse met een sublieme pass. Klungelig pakt Landenmark de bal. Tallheden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tallheden krijgt een gele kaart. Landenmark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sandberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - Syrianska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 52%, Syrianska 48%.
Hovmantorp FC - Syrianska 2:1

56e minuut.
Moser rent richting de bal. Höij verovert de bal door een tackle van achteren. Höij met een sublieme pass. Gjuse rent richting de bal. Gjuse haalt uit met een fantastische trap. Olovsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - Syrianska 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 41%, Syrianska 59%.
Hovmantorp FC - Syrianska 3:1