Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hovmantorp FC ahmed samed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Englund probeert naar een medespeler te passen. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkesson verovert de bal door een tackle van achteren. Englund onderschept slim de pass. Englund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Runarsson kopt de bal weg. Caspersson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Englund de bal. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström schiet op doel. Sandström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ingolfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström passt de bal zonder na te denken. Nordström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström draait met de bal, schiet en ... Sandström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rund geeft een lange en hoge pass. Joelsson kopt de bal weg. Larholm heeft problemen om de bal te vangen. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - ahmed samed 1:0

41e minuut.
Elm verovert de bal door een tackle van achteren. Runarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Landenmark begaat een overtreding. Landenmark krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 41%, ahmed samed 59%.
Hovmantorp FC - ahmed samed 1:0

48e minuut.
Landenmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Runarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Runarsson speelt de bal door. Caspersson rent richting de bal. Caspersson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Runarsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qvarnström. Runarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Runarsson met een snel genomen vrije trap. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Landenmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Landenmark passt de bal met de wreef. Larholm rent richting de bal. Qvarnström onderschept slim de pass. Qvarnström draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Åkesson is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caspersson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Larholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larholm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigvardsson is nu in balbezit. Cronborg onderschept slim de pass. Cronborg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gudmunsson de bal onder controle te krijgen. Philipsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rickardsson is nu in balbezit. Rund is nu in balbezit. Rund passt de bal met de wreef. Nordström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 57%, ahmed samed 43%.
Hovmantorp FC - ahmed samed 1:0