Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hovmantorp FC Lukas20
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Von Platen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustalainen met een snelle inworp. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... Philipsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Wallerstedt de bal. Rickardsson onderschept slim de pass. Rickardsson probeert naar een medespeler te passen. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Liljefors onderschept slim de pass. Liljefors passt de bal met de wreef. Björklund rent richting de bal. Björklund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - Lukas20 0:1

36e minuut.
Wallerstedt met een sublieme pass. Björklund rent richting de bal. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gudmunsson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wallerstedt met een snelle inworp. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors met een sublieme pass. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 46%, Lukas20 54%.
Hovmantorp FC - Lukas20 0:1

51e minuut.
Wallerstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Wallerstedt probeert naar een medespeler te passen. Åkesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Urbansson is nu in balbezit. Rickardsson onderschept slim de pass. Rickardsson speelt de bal door. Nordström rent richting de bal. Nordström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hovmantorp FC - Lukas20 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 46%, Lukas20 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hovmantorp FC - Lukas20 1:1