Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas20 Hovmantorp FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Åkesson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liljefors met een snelle inworp. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wallerstedt is nu in balbezit. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström is nu in balbezit. Nordström draait met de bal, schiet en ... Wallerstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Landenmark rent richting de bal. Landenmark passt de bal in één keer door. Nordström is nu in balbezit. Nordström draait met de bal, schiet en ... Duckmarck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 44%, Hovmantorp FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukas20 - Hovmantorp FC 0:0

48e minuut.
Persbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström onderschept slim de pass. Qvarnström met een sublieme pass. Nordström is nu in balbezit. Nordström schiet op doel. Wallerstedt bokst de bal weg.

63e minuut.
Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström rent richting de bal. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap. Wallerstedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - Hovmantorp FC 0:1

85e minuut.
Wallerstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen is nu in balbezit. Carlsmeden onderschept slim de pass. Carlsmeden passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Philipsson met een harde bal richting middenveld. Qvarnström kopt de bal weg. Daar is Flinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordström schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 56%, Hovmantorp FC 44%.
Lukas20 - Hovmantorp FC 0:1