Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ahmed samed Malmö Fotboll Förening
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lindfors rent richting de bal. Huberthus verovert de bal door een tackle van achteren. Huberthus geeft de bal voor. Cronborg is nu in balbezit. Cronborg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Borén onderschept slim de pass. Borén geeft een hoge lob. Kempe is nu in balbezit. Kempe draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Borén rent richting de bal. Larholm onderschept slim de pass. Larholm passt de bal met de wreef. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hjort trapt de bal weg van het doel. Karlfjärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlfjärd passt de bal zonder na te denken. Kempe rent richting de bal. Kempe draait met de bal, schiet en ... Sandström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed samed 54%, Malmö Fotboll Förening 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ahmed samed - Malmö Fotboll Förening 0:0

52e minuut.
Cronborg rent richting de bal. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg rent richting de bal. Englund is nu in balbezit. Englund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lindfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlfjärd rent richting de bal. Karlfjärd speelt de bal door. Kempe is nu in balbezit. Kempe haalt uit met een fantastische trap. Sandström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Malmö Fotboll Förening 0:1

62e minuut.
Rund speelt de bal door. Jernkrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jernkrok probeert naar een medespeler te passen. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Borén bereikt de bal nog maar net als eerste. Borén passt de bal met de wreef. Karlfjärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlfjärd draait met de bal, schiet en ... Marklund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Malmö Fotboll Förening 0:2

80e minuut.
Lindfors probeert naar een medespeler te passen. Karlfjärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlfjärd met een sublieme pass. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wilmersson is nu in balbezit. Cronborg verovert de bal door een tackle van achteren. Cronborg passt de bal zonder na te denken. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ahmed samed - Malmö Fotboll Förening 1:2

90e minuut.
Ulfbåge is nu in balbezit. Runarsson is nu in balbezit. Runarsson passt de bal zonder na te denken. Cronborg rent richting de bal. Cronborg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ahmed samed 49%, Malmö Fotboll Förening 51%.
ahmed samed - Malmö Fotboll Förening 1:2