Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas20 töff
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo passt de bal in één keer door. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson draait met de bal, schiet en ... Wallerstedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Alexandersson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boëthius. Alexandersson raakt geblesseerd tijdens het duel. Alexandersson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - töff 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 52%, töff 48%.
Lukas20 - töff 1:0

53e minuut.
Hubertsson is nu in balbezit. Wallerstedt rent richting de bal. Urbansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. Wallerstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Liljefors passt de bal met de wreef. Carlsmeden probeert naar een medespeler te passen. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap. Höjer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kratz kopt de bal weg. Daar is Carlsmeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjöhage rent richting de bal. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - töff 2:0

72e minuut.
Carlsmeden geeft een lange en hoge pass. Mustalainen kopt de bal weg. Daar is Boo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjöhage is nu in balbezit. Sjöhage schiet op doel. De bal raakt de paal. Höjer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - töff 3:0

74e minuut.
Wallerstedt rent richting de bal. Wallerstedt probeert naar een medespeler te passen. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden schiet op doel. Höjer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - töff 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 42%, töff 58%.
Lukas20 - töff 4:0