Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
töff Lukas20
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Mustalainen probeert naar een medespeler te passen. Carlsmeden rent richting de bal. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
töff - Lukas20 0:1

6e minuut.
Hysén kopt de bal weg. Lindberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wallerstedt. Lindberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindberg met een snel genomen vrije trap. Wallerstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson schiet op doel. Wallerstedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
töff - Lukas20 1:1

11e minuut.
Sjöhage rent richting de bal. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson probeert naar een medespeler te passen. Liljefors rent richting de bal. Liljefors schiet op doel. Höjer bokst de bal weg.

16e minuut.
Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forsell de bal. Liljefors is nu in balbezit. Liljefors schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kratz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sjöhage. Kratz raakt geblesseerd tijdens het duel. Billysson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Persbrink de bal. Hubertsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hubertsson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Billysson rent richting de bal. Carlsmeden verovert de bal door een tackle van achteren. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Carlsmeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: töff 63%, Lukas20 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
töff - Lukas20 1:1

46e minuut.
Alexandersson geeft de bal voor. Inworp. Dinkelspiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boëthius is nu in balbezit. Boëthius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Billysson geeft de bal voor. Daar is Flinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
töff - Lukas20 2:1

57e minuut.
Forsell bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors verovert de bal door een tackle van achteren. Liljefors met een sublieme pass. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap. Höjer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pärsson rent richting de bal. Hysén onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lindberg. Lindberg krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Persbrink is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boëthius. Persbrink is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duckmarck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden speelt de bal door. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärsson geeft een lange en hoge pass. Hubertsson kopt de bal weg. Boëthius is nu in balbezit. Boëthius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: töff 58%, Lukas20 42%.
töff - Lukas20 2:1