Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAXA-UTD ahmed samed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Runarsson rent richting de bal. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordback haalt uit met een fantastische trap. Sandström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-UTD - ahmed samed 1:0

5e minuut.
Lidström geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joelsson met de inworp. Englund rent richting de bal. Englund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAXA-UTD - ahmed samed 1:1

9e minuut.
Runarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros geeft de bal voor. Larholm probeert de bal aan de voet te houden. Cronborg rent richting de bal. Cronborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hagen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caspersson met de inworp. Englund rent richting de bal. Englund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Huberthus kopt de bal weg. Inworp. Lidström met een snelle inworp. Uddander is nu in balbezit. Uddander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tedenby is nu in balbezit. Robinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedenby onderschept slim de pass. Tedenby draait met de bal, schiet en ... Sandström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-UTD - ahmed samed 2:1

26e minuut.
Englund is nu in balbezit. Englund speelt de bal door. Tedenby rent richting de bal. Nordback rent richting de bal. Nordback draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Örjansson geeft een lange en hoge pass. Nordback is nu in balbezit. Huberthus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huberthus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-UTD 51%, ahmed samed 49%.
BAXA-UTD - ahmed samed 2:1

49e minuut.
Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Marklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordback verovert de bal door een tackle van achteren. Nordback schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-UTD - ahmed samed 3:1

51e minuut.
Tedenby is nu in balbezit. Rund bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedenby onderschept slim de pass. Tedenby draait met de bal, schiet en ... Sandström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-UTD - ahmed samed 4:1

66e minuut.
Cronborg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liljegren komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Larholm verovert de bal door een tackle van achteren. Larholm passt de bal met de wreef. Äppelquist is nu in balbezit. Liljegren onderschept slim de pass. Liljegren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-UTD - ahmed samed 4:2

74e minuut.
Inworp. Uddander met de inworp. Larholm is nu in balbezit. Nordback onderschept slim de pass. Nordback schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hagen heeft problemen om de bal te vangen. Englund bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund passt de bal in één keer door. Liljegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljegren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-UTD 48%, ahmed samed 52%.
BAXA-UTD - ahmed samed 4:2