Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrianska Baltyk Gdynia
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wahlsteen onderschept slim de pass. Wahlsteen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pränting met een snelle inworp. Andreasson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Andreasson rent richting de bal. Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenstierna probeert naar een medespeler te passen. Bastard is nu in balbezit. Bastard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gyllenstierna onderschept slim de pass. Gyllenstierna met een sublieme pass. Levinder is nu in balbezit. Bastard verovert de bal door een tackle van achteren. Bastard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Syrianska - Baltyk Gdynia 1:0

26e minuut.
Pränting met de inworp. Andreasson heeft problemen om de bal te vangen. Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson verovert de bal door een tackle van achteren. Andreasson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Orlow met een sublieme pass. Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rocklund geeft een lange en hoge pass. Andreasson is nu in balbezit. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson rent richting de bal. Andreasson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 62%, Baltyk Gdynia 38%.
Syrianska - Baltyk Gdynia 1:0

48e minuut.
Carlsson trapt de bal weg. Rocklund kopt de bal weg. Bjurtoft is nu in balbezit. Andreasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Pallo de bal. Piper onderschept slim de pass. Piper speelt de bal door. Bastard heeft problemen om de bal te vangen. Bastard draait met de bal, schiet en ... Crusenstolpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting probeert naar een medespeler te passen. Bjurtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson is nu in balbezit. Andreasson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 57%, Baltyk Gdynia 43%.
Syrianska - Baltyk Gdynia 1:0