Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hovmantorp FC BAXA-UTD
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 22
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Örjansson geeft een lange en hoge pass. Nordback kopt de bal weg. Åkesson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tedenby bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedenby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landenmark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 1:1

14e minuut.
Hagen geeft de bal voor. Charlieson kopt de bal weg. Klungelig pakt Tedenby de bal. Tedenby draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hagen kopt de bal weg. Klungelig pakt Von Platen de bal. Tedenby is nu in balbezit. Nordback rent richting de bal. Nordback draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Elm de bal. Uddander bereikt de bal nog maar net als eerste. Uddander passt de bal met de wreef. Tedenby is nu in balbezit. Tedenby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rickardsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rickardsson geeft de bal voor. Hagen rent richting de bal. Qvarnström verovert de bal door een tackle van achteren. Qvarnström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rickardsson passt de bal met de wreef. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström probeert naar een medespeler te passen. Nordström is nu in balbezit. Nordström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 2:1

45e minuut.
Uddander rent richting de bal. Uddander geeft een hoge lob. Gudmunsson kopt de bal weg. Nordback rent richting de bal. Nordback schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 64%, BAXA-UTD 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 2:2

60e minuut.
Elm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sigvardsson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nordback onderschept slim de pass. Charlieson bereikt de bal nog maar net als eerste. Höij begaat een overtreding. Höij krijgt een gele kaart. Charlieson raakt geblesseerd tijdens het duel. Hagen met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. Tedenby heeft problemen om de bal te vangen. Tedenby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 2:3

81e minuut.
Hagen met een sublieme pass. Örjansson is nu in balbezit. Nordström begaat een overtreding. Nordström krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hovmantorp FC 53%, BAXA-UTD 47%.
Hovmantorp FC - BAXA-UTD 2:3