Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Videdal ahmed samed
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Joelsson geeft de bal voor. Runarsson kan de bal niet met de borst controleren. Sandklef bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster rent richting de bal. Münster schiet op doel. Sandström bokst de bal weg.

17e minuut.
Eksell geeft de bal voor. Josephson kopt de bal weg. Eksell heeft problemen om de bal te vangen. Cronborg rent richting de bal. Cronborg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Dahlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlin geeft een hoge lob. Englund probeert de bal aan de voet te houden. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Videdal 46%, ahmed samed 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK Videdal - ahmed samed 0:0

52e minuut.
Löwengrip geeft een lange en hoge pass. Daar is Rehn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rehn probeert naar een medespeler te passen. Münster is nu in balbezit. Münster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - ahmed samed 1:0

84e minuut.
Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarström verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Englund. Englund krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Videdal 32%, ahmed samed 68%.
IFK Videdal - ahmed samed 1:0