Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrianska Lukas20
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Liljefors geeft een hoge lob. Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser geeft de bal voor. Bastard rent richting de bal. Bastard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Edström kopt de bal weg. Alexandersson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sjöhage de bal onder controle te krijgen. Carlsmeden is nu in balbezit. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Hysén de bal. Bastard bereikt de bal nog maar net als eerste. Duckmarck rent richting de bal. Bastard onderschept slim de pass. Bastard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Urbansson rent richting de bal. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden passt de bal zonder na te denken. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gyllenstierna is nu in balbezit. Carlsmeden onderschept slim de pass. Carlsmeden probeert naar een medespeler te passen. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Urbansson met de inworp. Mustalainen geeft een lange en hoge pass. Daar is Moser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjöhage is nu in balbezit. Sjöhage schiet op doel. Olovsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 51%, Lukas20 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Syrianska - Lukas20 0:0

46e minuut.
Urbansson kan de bal niet met de borst controleren. Edström onderschept slim de pass. Edström passt de bal zonder na te denken. Bastard rent richting de bal. Bastard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Flinta probeert naar een medespeler te passen. Gyllenstierna is nu in balbezit. Carlsmeden rent richting de bal. Gyllenstierna onderschept slim de pass. Gyllenstierna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Urbansson met een sublieme pass. Sjöhage is nu in balbezit. Carlsson rent richting de bal. Sjöhage onderschept slim de pass. Sjöhage schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wallerstedt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Persbrink komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Persbrink is nu in balbezit. Persbrink met een sublieme pass. Wahlsteen heeft problemen om de bal te vangen. Sjöhage is nu in balbezit. Sjöhage schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 58%, Lukas20 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Syrianska - Lukas20 0:0