Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas20 Syrianska
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gyllenstierna geeft een lange en hoge pass. Sjöhage kopt de bal weg. Carlsmeden heeft problemen om de bal te vangen. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Carlsmeden speelt de bal door. Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrink onderschept slim de pass. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carlsmeden heeft problemen om de bal te vangen. Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden verovert de bal door een tackle van achteren. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Hysén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piper rent richting de bal. Piper probeert naar een medespeler te passen. Bastard is nu in balbezit. Bastard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gyllenstierna onderschept slim de pass. Persbrink onderschept slim de pass. Persbrink probeert naar een medespeler te passen. Sjöhage rent richting de bal. Sjöhage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - Syrianska 1:0

39e minuut.
Moser speelt de bal door. Hysén geeft een lange en hoge pass. Gyllenstierna is nu in balbezit. Sjöhage onderschept slim de pass. Sjöhage schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 36%, Syrianska 64%.
Lukas20 - Syrianska 1:0

50e minuut.
Von Linné is nu in balbezit. Von Linné passt de bal met de wreef. Wallerstedt met een sublieme pass. Carlsmeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Carlsmeden rent richting de bal. Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsmeden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlsmeden krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Alexandersson passt de bal zonder na te denken. Wahlsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustalainen verovert de bal door een tackle van achteren. Mustalainen geeft de bal voor. Olovsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - Syrianska 2:0

70e minuut.
Wallerstedt passt de bal met de wreef. Sjöhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöhage onderschept slim de pass. Sjöhage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Olovsson met een harde bal richting middenveld. Bastard rent richting de bal. Wallerstedt rent richting de bal. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Wahlsteen geeft de bal voor. Inworp. Mustalainen met de inworp. Carlsmeden rent richting de bal. Carlsmeden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wallerstedt geeft de bal voor. Persbrink probeert de bal aan de voet te houden. Sjöhage is nu in balbezit. Sjöhage haalt uit met een fantastische trap. Olovsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas20 - Syrianska 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas20 47%, Syrianska 53%.
Lukas20 - Syrianska 3:0