Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
töff BAXA-UTD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lindberg rent richting de bal. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordback passt de bal met de wreef. Tedenby bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedenby haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lindberg passt de bal zonder na te denken. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örjansson maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Örjansson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: töff 48%, BAXA-UTD 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
töff - BAXA-UTD 0:0

56e minuut.
Theutenberg met een harde bal richting middenveld. Hagen rent richting de bal. Boëthius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boëthius krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Forsell rent richting de bal. Uddander onderschept slim de pass. Uddander geeft een hoge lob. Tedenby is nu in balbezit. Tedenby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Billysson passt de bal met de wreef. Hubertsson is nu in balbezit. Lidström schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lidström krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson geeft een hoge lob. Charlieson kopt de bal weg. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
töff - BAXA-UTD 1:0

90e minuut.
Lithell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uddander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordback is nu in balbezit. Nordback draait met de bal, schiet en ... Höjer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: töff 46%, BAXA-UTD 54%.
töff - BAXA-UTD 1:0