Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Videdal Syrianska
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Gyllenstierna de bal. Sandklef geeft een lange en hoge pass. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster draait met de bal, schiet en ... Olovsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Syrianska 1:0

11e minuut.
Urbansson geeft een hoge lob. Lindgren is nu in balbezit. Rehn verovert de bal door een tackle van achteren. Rehn schiet op doel. Sandberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olovsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klarström rent richting de bal. Daar is Urbansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edström rent richting de bal. Edström haalt uit met een fantastische trap. Brundin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK Videdal - Syrianska 1:1

30e minuut.
Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Münster is nu in balbezit. Münster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Syrianska 2:1

32e minuut.
Tallheden geeft een hoge lob. Klarström rent richting de bal. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn rent richting de bal. Rehn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bastard is nu in balbezit. Urbansson is nu in balbezit. Bastard onderschept slim de pass. Bastard draait met de bal, schiet en ... Löwengrip probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK Videdal - Syrianska 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Videdal 57%, Syrianska 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK Videdal - Syrianska 2:2

46e minuut.
Edström raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Von Linné komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wahlsteen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandklef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Olovsson met een harde bal richting middenveld. Von Linné kopt de bal weg. Klungelig pakt Bastard de bal. Bastard draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Lindgren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piper rent richting de bal. Piper geeft een lange en hoge pass. Tallheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallheden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Syrianska 2:3

70e minuut.
Gyllenstierna is nu in balbezit. Gyllenstierna passt de bal zonder na te denken. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moser passt de bal in één keer door. Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenstierna probeert naar een medespeler te passen. Bastard rent richting de bal. Bastard schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Von Linné onderschept slim de pass. Von Linné passt de bal met de wreef. Bastard is nu in balbezit. Bastard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Videdal - Syrianska 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Videdal 50%, Syrianska 50%.
IFK Videdal - Syrianska 2:4