Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Syrianska IFK Videdal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Urbansson verovert de bal door een tackle van achteren. Rehn rent richting de bal. Met opzet legt Moser zijn tegenspeler op de grond. Moser krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sandberg met een sublieme pass. Urbansson rent richting de bal. Edström tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edström krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Urbansson rent richting de bal. Urbansson speelt de bal door. Münster is nu in balbezit. Münster haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sandberg de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Urbansson speelt de bal door. Klarström bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Edström zijn tegenspeler op de grond. Edström krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Gyllenstierna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehn speelt de bal door. Klungelig pakt Münster de bal. Münster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 53%, IFK Videdal 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Syrianska - IFK Videdal 0:0

63e minuut.
Klungelig pakt Gyllenstierna de bal. Rehn verovert de bal door een tackle van achteren. Rehn met een sublieme pass. Münster is nu in balbezit. Münster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Olovsson trapt de bal weg. Urbansson probeert de bal met de borst te controleren. Bastard verovert de bal door een tackle van achteren. Bastard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Syrianska 61%, IFK Videdal 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Syrianska - IFK Videdal 0:0