Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stenstorps IF You never die young FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Kvist is nu in balbezit. Neosson verovert de bal door een tackle van achteren. Neosson probeert naar een medespeler te passen. Heimersson geeft de bal voor. Larsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stålros onderschept slim de pass. Stålros geeft de bal voor. Colliander rent richting de bal. Hermansson onderschept slim de pass. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Heimersson de bal. Silverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Silverstolpe met een sublieme pass. Landgren rent richting de bal. Landgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stenstorps IF - You never die young FC 1:0

23e minuut.
Silfverstolpe is nu in balbezit. Kvist rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silfverstolpe. Kvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Kvist komt bij de bal en schiet. Paal! Neosson is nu in balbezit. Neosson geeft een lange en hoge pass. Löfgren kopt de bal weg. Kvist is nu in balbezit. Kvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pallinder geeft een lange en hoge pass. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist draait met de bal, schiet en ... Neosson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svedlund zal de hoekschop nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stenstorps IF 56%, You never die young FC 44%.
Stenstorps IF - You never die young FC 1:0

47e minuut.
Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Colliander rent richting de bal. Colliander geeft de bal voor. Kvist rent richting de bal. Kvist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Silverstolpe met een sublieme pass. Pallinder is nu in balbezit. Pallinder geeft een hoge lob. Landgren krijgt zijn hoofd ertegen. Virdborg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stenstorps IF - You never die young FC 2:0

55e minuut.
Pallinder speelt de bal door. Silfverstolpe rent richting de bal. Landgren verovert de bal door een tackle van achteren. Kvist rent richting de bal. Kvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kvist verovert de bal door een tackle van achteren. Kvist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Landgren de bal. Landgren draait met de bal, schiet en ... Ronaldsson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Alstander met een sublieme pass. Neosson probeert de bal met de borst te controleren. Kvist rent richting de bal. Kvist haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ronaldsson de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ronaldsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alstander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svedlund rent richting de bal. Svedlund geeft een hoge lob. Virdborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stenstorps IF - You never die young FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stenstorps IF 43%, You never die young FC 57%.
Stenstorps IF - You never die young FC 3:0