Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro walid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ludvigsson rent richting de bal. Ludvigsson geeft een lange en hoge pass. Sedflod is nu in balbezit. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Steffensson rent richting de bal. Öijerstedt onderschept slim de pass. Öijerstedt passt de bal zonder na te denken. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Steffensson speelt de bal door. Ljungblad rent richting de bal. Ljungblad geeft een lange en hoge pass. Viggosson rent richting de bal. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pro - walid 1:0

23e minuut.
Lukasson verovert de bal door een tackle van achteren. Lukasson passt de bal in één keer door. Viggosson met een sublieme pass. Öijerstedt rent richting de bal. Öijerstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lukasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson passt de bal met de wreef. Viggosson is nu in balbezit. Öijerstedt rent richting de bal. Öijerstedt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pro - walid 2:0

33e minuut.
Sedflod geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glad met een snelle inworp. Öijerstedt is nu in balbezit. Öijerstedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gynning draait met de bal, schiet en ... Lambertsson kopt de bal weg. Glad controleert de bal met de borst. Eliasson verovert de bal door een tackle van achteren. Eliasson geeft de bal voor. Orvarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro 52%, walid 48%.
pro - walid 2:0

58e minuut.
Steffensson rent richting de bal. Steffensson passt de bal in één keer door. Gynning met een sublieme pass. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Orvarsson trapt de bal weg van het doel. Steffensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffensson haalt uit met een fantastische trap. Orvarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Zäll verovert de bal door een tackle van achteren. Zäll probeert naar een medespeler te passen. Ludvigsson rent richting de bal. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Älvebring geeft een hoge lob. Orvarsson probeert naar een medespeler te passen. Viggosson rent richting de bal. Öijerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijerstedt schiet op doel. Messersmitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro 63%, walid 37%.
pro - walid 2:0