Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
walid gghft
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Crusenstolpe passt de bal in één keer door. Karlén rent richting de bal. Karlén probeert naar een medespeler te passen. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Åström rent richting de bal. Åström geeft de bal voor. Klungelig pakt Bergman de bal. Nelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelin geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
walid - gghft 0:1

16e minuut.
Bergman geeft een lange en hoge pass. Karlén kopt de bal weg. Daar is Lyngstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crusenstolpe is nu in balbezit. Crusenstolpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Älvebring met een sublieme pass. Nelin is nu in balbezit. Nelin passt de bal in één keer door. Bjärnek is nu in balbezit. Bjärnek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tallheden rent richting de bal. Crusenstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jonevret geeft de bal voor. Bjärnek is nu in balbezit. Wolgers rent richting de bal. Bjärnek is nu in balbezit. Bjärnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid 66%, gghft 34%.
walid - gghft 0:1

52e minuut.
Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe passt de bal zonder na te denken. Tallheden rent richting de bal. Hodell verovert de bal door een tackle van achteren. Hodell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Armfelt geeft de bal voor. Hodell rent richting de bal. Crusenstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusenstolpe haalt uit met een fantastische trap. Östergren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
walid - gghft 1:1

75e minuut.
Bjärnek rent richting de bal. Elofsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elofsson passt de bal in één keer door. Hodell rent richting de bal. Hodell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid 53%, gghft 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
walid - gghft 1:1