Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
You never die young FC HENRIC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Larsson is nu in balbezit. Larsson geeft een lange en hoge pass. Kjäll probeert de bal met de borst te controleren. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Grolsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henningsson rent richting de bal. Henningsson passt de bal zonder na te denken. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Heimersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimersson probeert naar een medespeler te passen. Körner rent richting de bal. Hermansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermansson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson schiet op doel. Lagerbielke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
You never die young FC - HENRIC 1:0

45e minuut.
Cras onderschept slim de pass. Uhlan is nu in balbezit. Cras rent richting de bal. Uhlan rent richting de bal. Uhlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: You never die young FC 54%, HENRIC 46%.
You never die young FC - HENRIC 1:0

51e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Rytterbo probeert naar een medespeler te passen. Cras rent richting de bal. Uhlan is nu in balbezit. Uhlan schiet op doel. Virdborg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rytterbo met een snelle inworp. Uhlan rent richting de bal. Heimersson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uhlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhlan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
You never die young FC - HENRIC 1:1

61e minuut.
Henningsson probeert naar een medespeler te passen. Stålros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålros passt de bal zonder na te denken. Hermansson is nu in balbezit. Hermansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs passt de bal in één keer door. Cras bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlan rent richting de bal. Uhlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Uhlan geeft een hoge lob. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo probeert naar een medespeler te passen. Cras is nu in balbezit. Cras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lagerbielke trapt de bal weg. Uhlan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronaldsson de bal. Cras is nu in balbezit. Cras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: You never die young FC 47%, HENRIC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
You never die young FC - HENRIC 1:1