Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raffe FC Stenstorps IF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Alstander geeft de bal voor. Nathell is nu in balbezit. Nathell passt de bal in één keer door. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein haalt uit met een fantastische trap. Bok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Zilberstein is nu in balbezit. Löfgren verovert de bal door een tackle van achteren. Rahm verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahm schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Zilberstein met een sublieme pass. Kolmodin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edeflod. Edeflod krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Silverstolpe onderschept slim de pass. Silverstolpe probeert naar een medespeler te passen. Alstander met een sublieme pass. Landgren rent richting de bal. Landgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raffe FC - Stenstorps IF 0:1

42e minuut.
Pallinder kopt de bal weg. Kolmodin probeert de bal met de borst te controleren. Kolmodin passt de bal zonder na te denken. Landgren rent richting de bal. Landgren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raffe FC - Stenstorps IF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raffe FC 58%, Stenstorps IF 42%.
Raffe FC - Stenstorps IF 0:2

52e minuut.
Silverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahm rent richting de bal. Rahm probeert naar een medespeler te passen. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bjerge met een harde bal richting middenveld. Silverstolpe kopt de bal weg. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolmodin onderschept slim de pass. Kolmodin haalt uit met een fantastische trap. Bjerge bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raffe FC 49%, Stenstorps IF 51%.
Raffe FC - Stenstorps IF 0:2