Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raffe FC walid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Eliasson is nu in balbezit. Rahm is nu in balbezit. Rahm passt de bal met de wreef. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Crusenstolpe onderschept slim de pass. Crusenstolpe probeert naar een medespeler te passen. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raffe FC - walid 0:1

19e minuut.
Steffensson is nu in balbezit. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr passt de bal zonder na te denken. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Messersmitt probeert naar een medespeler te passen. Edeflod is nu in balbezit. Eliasson rent richting de bal. Edeflod verovert de bal door een tackle van achteren. Edeflod geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rahm is nu in balbezit. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein schiet op doel. Rahm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

40e minuut.
Treutiger rent richting de bal. Treutiger geeft de bal voor. Elofsson heeft problemen om de bal te vangen. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raffe FC 43%, walid 57%.
Raffe FC - walid 0:1

59e minuut.
Älvebring probeert naar een medespeler te passen. Crusenstolpe met een sublieme pass. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hodell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodell schiet op doel. Bjerge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Steffensson geeft de bal voor. Älvebring is nu in balbezit. Älvebring passt de bal in één keer door. Crusenstolpe is nu in balbezit. Crusenstolpe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bergman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein onderschept slim de pass. Zilberstein passt de bal in één keer door. Nathell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nathell passt de bal met de wreef. Messersmitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raffe FC 48%, walid 52%.
Raffe FC - walid 0:1