Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pro HENRIC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Rytterbo geeft een lange en hoge pass. Frigg kopt de bal weg. Lukasson is nu in balbezit. Uhlan rent richting de bal. Uhlan schiet op doel. Orvarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Uhlan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molin komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström geeft de bal voor. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad verovert de bal door een tackle van achteren. Glad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viggosson passt de bal zonder na te denken. Körner heeft problemen om de bal te vangen. Persbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pro - HENRIC 1:0

21e minuut.
Brännström is nu in balbezit. Brännström geeft een hoge lob. Kask probeert de bal aan de voet te houden. Persbrandt is nu in balbezit. Persbrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lagerbielke trapt de bal weg van het doel. Lukasson kopt de bal weg. Körner probeert de bal aan de voet te houden. Persbrandt is nu in balbezit. Persbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Brännström de bal. Brännström probeert naar een medespeler te passen. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson schiet op doel. Lagerbielke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pro - HENRIC 2:0

32e minuut.
Grolsch met een snelle inworp. Kjäll probeert naar een medespeler te passen. Cras is nu in balbezit. Cras schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frigg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Loob geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kask bereikt de bal nog maar net als eerste. Kask passt de bal in één keer door. Cras rent richting de bal. Cras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Persbrandt is nu in balbezit. Persbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pro - HENRIC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro 57%, HENRIC 43%.
pro - HENRIC 3:0

82e minuut.
Ljungblad met een sublieme pass. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad passt de bal in één keer door. Molin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pro - HENRIC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pro 50%, HENRIC 50%.
pro - HENRIC 3:1