Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
You never die young FC gghft
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Larsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydstrand passt de bal in één keer door. Bjärnek is nu in balbezit. Bjärnek schiet op doel. Virdborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Heimersson rent richting de bal. Heimersson passt de bal met de wreef. Ronaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjärnek verovert de bal door een tackle van achteren. Bjärnek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Virdborg bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Egg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Åström maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tallheden kopt de bal weg. Stålros is nu in balbezit. Stålros passt de bal in één keer door. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Virdborg trapt de bal weg. Stålros kopt de bal weg. Klungelig pakt Tallheden de bal. Hermansson rent richting de bal. Hermansson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ydstrand is nu in balbezit. Stålros verovert de bal door een tackle van achteren. Stålros met een sublieme pass. Hermansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermansson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
You never die young FC - gghft 1:0

21e minuut.
Lundén rent richting de bal. Wolgers rent richting de bal. Wolgers speelt de bal door. Bjärnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjärnek schiet op doel. Virdborg bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nelin heeft problemen om de bal te vangen. Stålros rent richting de bal. Stålros speelt de bal door. Hermansson rent richting de bal. Hermansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: You never die young FC 54%, gghft 46%.
You never die young FC - gghft 1:0

53e minuut.
Lundén probeert de bal aan de voet te houden. Lundén geeft een hoge lob. Stålros kopt de bal weg. Hermansson rent richting de bal. Hermansson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: You never die young FC 47%, gghft 53%.
You never die young FC - gghft 1:0