Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
walid HENRIC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kjäll rent richting de bal. Crusenstolpe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kjäll. Crusenstolpe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Körner geeft een hoge lob. Inworp. Älvebring met de inworp. Crusenstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Crusenstolpe geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Eliasson kopt de bal weg. Kjäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell rent richting de bal. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sedflod rent richting de bal. Sedflod geeft de bal voor. Daar is Kjäll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhlan rent richting de bal. Uhlan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cras is nu in balbezit. Cras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
walid - HENRIC 0:1

37e minuut.
Eliasson geeft een lange en hoge pass. Loob probeert de bal aan de voet te houden. Hodell rent richting de bal. Crusenstolpe is nu in balbezit. Crusenstolpe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Messersmitt trapt de bal weg. Älvebring is nu in balbezit. Rytterbo begaat een overtreding. Rytterbo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid 47%, HENRIC 53%.
walid - HENRIC 0:1

46e minuut.
Bringnäs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Älvebring met een snelle inworp. Crusenstolpe rent richting de bal. Crusenstolpe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Messersmitt trapt de bal weg. Kjäll probeert naar een medespeler te passen. Grolsch heeft problemen om de bal te vangen. Karlén is nu in balbezit. Karlén met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Steffensson met een sublieme pass. Älvebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Älvebring passt de bal met de wreef. Hodell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Körner geeft de bal voor. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo probeert naar een medespeler te passen. Cras rent richting de bal. Cras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid 64%, HENRIC 36%.
walid - HENRIC 0:1