Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
svenssons gubbar HENRIC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Grolsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Grolsch geeft een hoge lob. Falk is nu in balbezit. Cras verovert de bal door een tackle van achteren. Cras geeft een hoge lob. Rydell bokst de bal weg.

7e minuut.
Holm geeft een lange en hoge pass. Falk is nu in balbezit. Cras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cras krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Williamsson rent richting de bal. Williamsson passt de bal zonder na te denken. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson onderschept slim de pass. Sanfridsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kjäll speelt de bal door. Uhlan is nu in balbezit. Falk is nu in balbezit. Uhlan onderschept slim de pass. Uhlan schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Rytterbo onderschept slim de pass. Rytterbo geeft een hoge lob. Wistemo kopt de bal weg. Cras is nu in balbezit. Cras schiet op doel. Rydell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Rytterbo speelt de bal door. Cras is nu in balbezit. Uhlan rent richting de bal. Uhlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
svenssons gubbar - HENRIC 0:1

27e minuut.
Williamsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanfridsson de bal. Uhlan rent richting de bal. Uhlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
svenssons gubbar - HENRIC 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Wistemo de bal. Wikander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wikander passt de bal met de wreef. Cras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
svenssons gubbar - HENRIC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: svenssons gubbar 67%, HENRIC 33%.
svenssons gubbar - HENRIC 0:3

57e minuut.
Kask onderschept slim de pass. Kask met een sublieme pass. Wistemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlan is nu in balbezit. Uhlan haalt uit met een fantastische trap. Rydell bokst de bal weg.

73e minuut.
Rytterbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjäll rent richting de bal. Kjäll passt de bal zonder na te denken. Cras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
svenssons gubbar - HENRIC 0:4

76e minuut.
Eddiesson probeert naar een medespeler te passen. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk geeft de bal voor. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: svenssons gubbar 53%, HENRIC 47%.
svenssons gubbar - HENRIC 0:4