Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gghft HENRIC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bjärnek passt de bal in één keer door. Nelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cras onderschept slim de pass. Daar is Uhlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - HENRIC 0:1

14e minuut.
Nelin passt de bal met de wreef. Wolgers is nu in balbezit. Wolgers passt de bal met de wreef. Bjärnek rent richting de bal. Bjärnek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Uhlan is nu in balbezit. Nelin verovert de bal door een tackle van achteren. Nelin passt de bal in één keer door. Bjärnek rent richting de bal. Bjärnek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kask bereikt de bal nog maar net als eerste. Kask met een sublieme pass. Uhlan heeft problemen om de bal te vangen. Cras rent richting de bal. Cras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - HENRIC 0:2

43e minuut.
Uhlan is nu in balbezit. Uhlan passt de bal in één keer door. Cras is nu in balbezit. Cras schiet op doel. Östergren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - HENRIC 0:3

45e minuut.
Jonevret passt de bal met de wreef. Cras is nu in balbezit. Met opzet legt Lyngstad zijn tegenspeler op de grond. Lyngstad krijgt een gele kaart. Cras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lyngstad probeert naar een medespeler te passen. Kjäll wilt de vrije trap nemen. Östergren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gghft - HENRIC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gghft 66%, HENRIC 34%.
gghft - HENRIC 0:4

63e minuut.
Lagerbielke trapt de bal weg van het doel. Ydstrand is nu in balbezit. Kjäll begaat een overtreding. Kjäll krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bringnäs met de inworp. Rytterbo is nu in balbezit. Rytterbo geeft een hoge lob. Cras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gghft 42%, HENRIC 58%.
gghft - HENRIC 0:4