Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STHLM FC nhl1204
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Von Platen met een sublieme pass. Hysén is nu in balbezit. Ossiansson is nu in balbezit. Hysén onderschept slim de pass. Hysén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Lovesson is nu in balbezit. Palmblad onderschept slim de pass. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Von Linné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Linné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STHLM FC - nhl1204 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STHLM FC 45%, nhl1204 55%.
STHLM FC - nhl1204 0:1

55e minuut.
Pihl bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné onderschept slim de pass. Von Linné probeert naar een medespeler te passen. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palmblad heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Garp geeft een hoge lob. Inworp. Ronnysson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ronnysson probeert naar een medespeler te passen. Lovesson rent richting de bal. Palmblad geeft de bal voor. Magnusson kopt de bal weg. Grengren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Weinesson verovert de bal door een tackle van achteren. Weinesson speelt de bal door. Nyholm speelt de bal door. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Palmblad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grengren met een snelle inworp. Von Linné rent richting de bal. Von Linné geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ossiansson geeft een hoge lob. Von Linné met een sublieme pass. Hedén geeft een hoge lob. Hysén is nu in balbezit. Hysén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STHLM FC 50%, nhl1204 50%.
STHLM FC - nhl1204 0:1