Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åshöjdens BK ojnn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hugosson is nu in balbezit. Öberg onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uddberg. Uddberg krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hugosson passt de bal zonder na te denken. Denton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh onderschept slim de pass. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard geeft een hoge lob. Harrius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Harrius trapt de bal weg van het doel. Everts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ankarsvärd de bal onder controle te krijgen. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Hugosson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergendahl komt het veld opgelopen.

44e minuut.
De la Gardie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigg onderschept slim de pass. Brundin begaat een overtreding. Brundin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 48%, ojnn 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Åshöjdens BK - ojnn 0:0

86e minuut.
Brundin speelt de bal door. Ankarsvärd is nu in balbezit. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Janheden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 39%, ojnn 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Åshöjdens BK - ojnn 0:0