Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pistascherna STHLM FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kåberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Von Platen de bal. Von Platen geeft een hoge lob. Hysén maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bråkenhielm probeert naar een medespeler te passen. Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmblad verovert de bal door een tackle van achteren. Bråkenhielm verovert de bal door een tackle van achteren. Bråkenhielm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Nelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelin passt de bal met de wreef. Pihl geeft de bal voor. Hysén rent richting de bal. Hysén haalt uit met een fantastische trap. Holmkvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Steppenwolf verovert de bal door een tackle van achteren. Steppenwolf probeert naar een medespeler te passen. Pihl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw onderschept slim de pass. Lindarw draait met de bal, schiet en ... Sahlman bokst de bal weg.

23e minuut.
Garp is nu in balbezit. Garp speelt de bal door. Von Platen rent richting de bal. Hysén is nu in balbezit. Hysén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Holmkvist bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 65%, STHLM FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pistascherna - STHLM FC 0:0

48e minuut.
Inworp. Nelin met de inworp. Sahlman is nu in balbezit. Von Platen onderschept slim de pass. Von Platen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - STHLM FC 0:1

51e minuut.
Kåberg passt de bal zonder na te denken. Von Platen is nu in balbezit. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen is nu in balbezit. Von Platen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Backe met een harde bal richting middenveld. Bråkenhielm kopt de bal weg. Daar is Palmblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hysén rent richting de bal. Backe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hysén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Platen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Holmkvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - STHLM FC 0:2

87e minuut.
Von Platen rent richting de bal. Von Platen schiet op doel. Holmkvist speelt de bal door. Järdler is nu in balbezit. Järdler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 62%, STHLM FC 38%.
pistascherna - STHLM FC 0:2