Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STHLM FC pistascherna
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Bråkenhielm probeert naar een medespeler te passen. Lindarw rent richting de bal. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw onderschept slim de pass. Lindarw schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STHLM FC - pistascherna 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Pihl de bal. Von Platen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen passt de bal in één keer door. Lindarw is nu in balbezit. Lindarw schiet op doel. Sahlman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
STHLM FC - pistascherna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STHLM FC 55%, pistascherna 45%.
STHLM FC - pistascherna 0:2

50e minuut.
Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén geeft een lange en hoge pass. Daar is Gröön, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STHLM FC - pistascherna 1:2

54e minuut.
Bråkenhielm draait met de bal, schiet en ... Rubarth is nu in balbezit. Hedrén begaat een overtreding. Rubarth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Bråkenhielm rent richting de bal. Bråkenhielm geeft een hoge lob. Lindarw is nu in balbezit. Lindarw draait met de bal, schiet en ... Hedén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hedrén geeft de bal voor. Inworp. Oxenstierna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubarth rent richting de bal. Rubarth geeft een hoge lob. Sahlman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sahlman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garp de bal. Lindarw is nu in balbezit. Bråkenhielm is nu in balbezit. Bråkenhielm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ängblad is nu in balbezit. Kåberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kåberg passt de bal zonder na te denken. Hysén rent richting de bal. Hysén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STHLM FC - pistascherna 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STHLM FC 63%, pistascherna 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STHLM FC - pistascherna 2:2