Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Åshöjdens BK Bajentattare
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.6
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ottosson passt de bal zonder na te denken. Danås bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Gardie met een sublieme pass. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 33%, Bajentattare 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Åshöjdens BK - Bajentattare 0:0

54e minuut.
Fjellström rent richting de bal. Nestor rent richting de bal. Fjellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor is nu in balbezit. Nestor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Åshöjdens BK - Bajentattare 0:1

66e minuut.
Denton onderschept slim de pass. Denton passt de bal in één keer door. Harrius rent richting de bal. Everts rent richting de bal. Everts schiet op doel. Sunesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Öberg is nu in balbezit. Fjellström verovert de bal door een tackle van achteren. Öberg rent richting de bal. Fjellström verovert de bal door een tackle van achteren. Fjellström haalt uit met een fantastische trap. Harrius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nestor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Åshöjdens BK - Bajentattare 0:2

69e minuut.
Denton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hagen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ottosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosson geeft een hoge lob. Sivertsson kopt de bal weg. Nestor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brundin is nu in balbezit. Fjellström speelt de bal door. Danås is nu in balbezit. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Åshöjdens BK 53%, Bajentattare 47%.
Åshöjdens BK - Bajentattare 0:2