Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STHLM FC ojnn
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Palmblad rent richting de bal. Palmblad geeft een lange en hoge pass. Daar is Järdler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uddberg is nu in balbezit. Uddberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hugosson met een snelle inworp. Klungelig pakt Sandh de bal. Von Platen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Platen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Järdler bereikt de bal nog maar net als eerste. Järdler probeert naar een medespeler te passen. Åberg is nu in balbezit. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Von Platen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen probeert naar een medespeler te passen. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén haalt uit met een fantastische trap. Janheden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nelin is nu in balbezit. Nelin passt de bal met de wreef. Hysén is nu in balbezit. Hysén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STHLM FC 53%, ojnn 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STHLM FC - ojnn 0:0

49e minuut.
Wassberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Platen passt de bal in één keer door. Hysén is nu in balbezit. Hysén schiet op doel. Janheden bokst de bal weg.

59e minuut.
Hedén geeft de bal voor. Sandh controleert de bal met de borst. Sandh probeert naar een medespeler te passen. Hällegard is nu in balbezit. Hällegard geeft een hoge lob. Sahlman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STHLM FC 49%, ojnn 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STHLM FC - ojnn 0:0