Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norsholms IF chullack FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Berglin verovert de bal door een tackle van achteren. Berglin speelt de bal door. Lund rent richting de bal. Lund draait met de bal, schiet en ... Julénius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - chullack FC 1:0

4e minuut.
Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvisson rent richting de bal. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bertling kopt de bal weg. Walter-Bucht is nu in balbezit. Fredholm rent richting de bal. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Carlzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ljungberg speelt de bal door. Hjulinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjulinder passt de bal met de wreef. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Axell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cronkvist met de inworp. Ljungberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljungberg draait met de bal, schiet en ... Carlzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norsholms IF - chullack FC 1:1

31e minuut.
Borisson is nu in balbezit. Borisson passt de bal zonder na te denken. Ljungberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallo onderschept slim de pass. Pallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Berglin bereikt de bal nog maar net als eerste. Berglin probeert naar een medespeler te passen. Julénius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund verovert de bal door een tackle van achteren. Lund haalt uit met een fantastische trap. Bodin bokst de bal weg.

39e minuut.
Cronkvist kopt de bal weg. Berglin is nu in balbezit. Berglin speelt de bal door. Lund rent richting de bal. Lund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - chullack FC 2:1

40e minuut.
Walter-Bucht passt de bal in één keer door. Cronkvist is nu in balbezit. Cronkvist passt de bal in één keer door. Ljungberg is nu in balbezit. Ljungberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Berglin kopt de bal weg. Palmin heeft problemen om de bal te vangen. Lund rent richting de bal. Lund haalt uit met een fantastische trap. Bodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norsholms IF - chullack FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norsholms IF 44%, chullack FC 56%.
Norsholms IF - chullack FC 3:1

64e minuut.
Grengren geeft een lange en hoge pass. Blomkvist is nu in balbezit. Blomkvist geeft een lange en hoge pass. Lund rent richting de bal. Lund schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stark met een sublieme pass. Berglin rent richting de bal. Berglin passt de bal met de wreef. Lund rent richting de bal. Lund draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pallo rent richting de bal. Ljungberg is nu in balbezit. Ljungberg met een sublieme pass. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norsholms IF 48%, chullack FC 52%.
Norsholms IF - chullack FC 3:1