Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajentattare STHLM FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kåberg is nu in balbezit. Harrius bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrius geeft een lange en hoge pass. Nestor rent richting de bal. Nestor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fjellström is nu in balbezit. Fjellström speelt de bal door. Svensson rent richting de bal. Svensson geeft een lange en hoge pass. Nestor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Ovesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Platen is nu in balbezit. Von Platen probeert naar een medespeler te passen. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sundberg rent richting de bal. Von Platen onderschept slim de pass. Von Platen passt de bal in één keer door. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - STHLM FC 0:1

34e minuut.
Von Platen speelt de bal door. Pihl is nu in balbezit. Pihl speelt de bal door. Klungelig pakt Hysén de bal. Hysén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - STHLM FC 0:2

37e minuut.
Harrius geeft de bal voor. Fjellström rent richting de bal. Met opzet legt Pihl zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pihl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajentattare 61%, STHLM FC 39%.
Bajentattare - STHLM FC 0:2

53e minuut.
Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Durgé bereikt de bal nog maar net als eerste. Durgé passt de bal met de wreef. Hysén is nu in balbezit. Hysén draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sivertsson rent richting de bal. Sivertsson met een sublieme pass. Järdler is nu in balbezit. Järdler schiet op doel. Sunesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Platen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Platen passt de bal met de wreef. Hysén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hysén haalt uit met een fantastische trap. Sunesson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Harrius is nu in balbezit. Harrius geeft een lange en hoge pass. Hysén speelt de bal door. Nestor is nu in balbezit. Nestor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajentattare - STHLM FC 1:2

64e minuut.
Svensson heeft problemen om de bal te vangen. Nelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelin geeft een lange en hoge pass. Hysén is nu in balbezit. Hysén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Von Platen passt de bal in één keer door. Hysén is nu in balbezit. Durgé is nu in balbezit. Hysén onderschept slim de pass. Hysén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajentattare 51%, STHLM FC 49%.
Bajentattare - STHLM FC 1:2