Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nhl1204 ojnn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Lovesson de bal. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson rent richting de bal. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné haalt uit met een fantastische trap. Janheden bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ronnysson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grengren kopt de bal weg. Klungelig pakt Lovesson de bal. Lovesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Timglas heeft problemen om de bal te vangen. Timglas geeft de bal voor. Ankarsvärd heeft problemen om de bal te vangen. Lovesson rent richting de bal. Lovesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sandh speelt de bal door. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné passt de bal in één keer door. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ankarsvärd trapt de bal weg van het doel. Timglas is nu in balbezit. Timglas passt de bal in één keer door. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. Janheden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nhl1204 - ojnn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhl1204 37%, ojnn 63%.
nhl1204 - ojnn 1:0

53e minuut.
Pigg is nu in balbezit. Pigg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronnysson met een snelle inworp. Von Linné geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Ankarsvärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Linné is nu in balbezit. Åberg rent richting de bal. Von Linné onderschept slim de pass. Von Linné schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhl1204 41%, ojnn 59%.
nhl1204 - ojnn 1:0