Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ojnn nhl1204
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hällegard met de inworp. Von Linné met een sublieme pass. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wassberg met een sublieme pass. Pigg speelt de bal door. Ankarsvärd rent richting de bal. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Von Linné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - nhl1204 0:1

19e minuut.
Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné rent richting de bal. Lovesson rent richting de bal. Von Linné is nu in balbezit. Von Linné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wassberg rent richting de bal. Von Linné is nu in balbezit. Wassberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné verovert de bal door een tackle van achteren. Von Linné schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ankarsvärd met een sublieme pass. Timglas probeert naar een medespeler te passen. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. Janheden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - nhl1204 0:2

37e minuut.
Pigg geeft de bal voor. Timglas kopt de bal weg. Ankarsvärd kan de bal niet met de borst controleren. Lovesson verovert de bal door een tackle van achteren. Lovesson schiet op doel. Janheden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hugosson is nu in balbezit. Hugosson met een sublieme pass. Grengren rent richting de bal. Grengren geeft een hoge lob. Daar is Ankarsvärd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 62%, nhl1204 38%.
ojnn - nhl1204 0:2

61e minuut.
Nyholm rent richting de bal. Nyholm probeert naar een medespeler te passen. Von Linné bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Linné schiet op doel. Janheden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - nhl1204 0:3

85e minuut.
Ankarsvärd is nu in balbezit. Hugosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugosson passt de bal zonder na te denken. Goldman rent richting de bal. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ojnn - nhl1204 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ojnn 66%, nhl1204 34%.
ojnn - nhl1204 1:3