Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pistascherna chullack FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Sahlman rent richting de bal. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnier is nu in balbezit. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljungberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Aldén geeft de bal voor. Daar is Walter-Bucht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljungberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht draait met de bal, schiet en ... Holmkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Palmin rent richting de bal. Palmin speelt de bal door. Hjulinder speelt de bal door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Walter-Bucht schiet op doel. Holmkvist bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - chullack FC 0:1

15e minuut.
Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sahlman is nu in balbezit. Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljungberg schiet op doel. Holmkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - chullack FC 0:2

20e minuut.
Holmkvist trapt de bal weg. Palmin kopt de bal weg. Ängblad rent richting de bal. Walter-Bucht rent richting de bal. Walter-Bucht schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Gröön geeft de bal voor. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindarw begaat een overtreding. Lindarw krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Oxenstierna probeert naar een medespeler te passen. Lindarw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palmin. Palmin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Borisson passt de bal in één keer door. Walter-Bucht is nu in balbezit. Gröön bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter-Bucht verovert de bal door een tackle van achteren. Walter-Bucht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - chullack FC 0:3

43e minuut.
Ljungberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljungberg passt de bal met de wreef. Rubarth rent richting de bal. Rubarth schiet op doel. Bodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - chullack FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 68%, chullack FC 32%.
pistascherna - chullack FC 1:3

62e minuut.
Sahlman is nu in balbezit. Borisson rent richting de bal. Sahlman is nu in balbezit. Borisson verovert de bal door een tackle van achteren. Borisson geeft een lange en hoge pass. Holmkvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bråkenhielm verovert de bal door een tackle van achteren. Lindarw rent richting de bal. Bråkenhielm rent richting de bal. Bråkenhielm draait met de bal, schiet en ... Daar is Julénius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin bokst de bal weg.

73e minuut.
Palmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmin geeft de bal voor. Backe rent richting de bal. Walter-Bucht onderschept slim de pass. Walter-Bucht schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pistascherna - chullack FC 1:4

79e minuut.
Gröön rent richting de bal. Ljungberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gröön. Ljungberg moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ljungberg kan niet meer verder spelen. Öqvist komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palmin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Öqvist probeert naar een medespeler te passen. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist passt de bal zonder na te denken. Öqvist rent richting de bal. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pistascherna 56%, chullack FC 44%.
pistascherna - chullack FC 1:4